Kurs i soneterapi

Har du lyst til å lære litt om fotsoneterapiens mange muligheter er dette kurset for deg.

Dette er et 2 dagers kurs hvor man får en innføring i noen av teoriene bak behandlingen, samt en gjennomgang av sonene på føttene.

 

Fotsoneterapi brukes verden over, og er en av de eldste alternative behandlingsmetodene vi kjenner. Jeg gir ofte klienter som går i et behandlingsopplegg enkelte punkter i hjemmelekse mellom hver behandling. For en fullstendig gjennomgang av et sykdomsbilde bør man oppsøke kvalifisert terapeut. Det er likevel mye man kan påvirke i riktig retning ved å jobbe med sonene hjemme.

Dersom flere hadde litt kunnskap om det mest grunnleggende innen fotsoneterapien og dens bruksområder, mener jeg mange «hverdagsplager» kunne vært unngått. Stimuli av immunforsvaret i forhold til forkjølelser, infeksjoner og allergier, fordøyelsesplager, urinveisinfeksjoner, hodepine og muskel/leddproblemer er noe av det fotsoneterapien kan ha en positiv effekt på.

Kurset egner seg for alle som har lyst til å få en praktisk innføring, og en del tips om hvordan bruke denne behandlingen på familie og venner.

Jeg har selv praktisert som fotsoneterapeut siden 1995, og har holdt en rekke kurs innen dette feltet. I tillegg jobber jeg med biopati, craniosakralterapi og kinesiologi. Jeg praktiserer også som gestaltcoach, etter utdanning ved norsk gestaltinstitutt, NGI.

Hvis dette skulle være av interesse kan jeg kontaktes på e-post eller på tlf 97717482

Pris kr 1950,-

Anett-Elisabeth Bystrøm